Smet Jet NV voert een geïntegreerd preventiebeleid in samenspraak en consensus met de verschillende partners en opdrachtgevers. Vorming en opleiding zijn sleutelwoorden bij Smet Jet NV. Niet alleen het einddoel is belangrijk, ook de veiligste weg ernaartoe telt. Veiligheid, gezondheid, milieubewustheid en kwaliteit zijn hierbij onze belangrijkste aandachtspunten.

Wij waken erover dat al onze werkzaamheden op een kwalitatieve, veilige, gezonde en milieuvriendelijke manier worden uitgevoerd, met respect voor onze werknemers, onze contractor medewerkers, onze klanten, onze omgeving en het milieu.
Wij werken ook aan het continu verbeteren van onze prestaties op dit gebied.

Klik hier om ons ISO-certificaat en onze beleidsverklaring terug te vinden.

Smet Jet NV is VCA gecertificeerd en dit reeds sinds 1996. Sinds december 2014 is Smet Jet ook VCA P gecertificeerd. Vooraleer onze VCA -opgeleide operatoren met hogedrukwagens mogen werken, krijgen zij een specifieke opleiding. Deze opleidingen worden gegeven aan de hand van de richtlijnen van het SIR (Stichting Industriële Reiniging). De uitvoerders worden nadien getoetst door SIR-examinatoren.
Klik hier om ons VCA P certificaat en SIR certificaat te bekijken.

Smet Jet NV beschikt over:

• Een milieuvergunning als het inzamelcentrum voor gevaarlijke en niet-gevaarlijke afvalstoffen
• De nodige registraties als vervoerder en IHM in het in het Vlaamse Gewest, het Waalse Gewest en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest
• Toelating voor het ophalen van afvalstoffen in de Vlaamse Havens
• Vergunning voor mobiele slibontwateringsinstallatie (gevaarlijke) via ATOX nv